ღორის ხორცის როზეტი

ინგრედიენტები:

135გ ღორის ხორცი
4 გ ფქვილი
15გ ორცხობილას ფხვნილი
75გ სოუსი
3გ მარილი
10გ გამდნარი ღორის ქონი
1/4 კვერცხი
0.02 გ პილპილი
150გ გარნირი 

მომზადება:

ხორცი დავჭრათ ულუფებად და დავბეგვოთ, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, ამოვავლოთ ჯერ ფქვილში, შემდეგ ათქვეფილ კვერცხში, მოვაყაროთ ორცხობილას ფხვნილი და შევწვათ ტაფაზე შეწითლებამდე. საბოლოოდ შევწვათ აირღუმელში.
მაგიდასთან მივიტანოთ ტომატის სოუსთან ან რომელიმე გარნირთან ერთად.